08-01-2016
PILSNER URQUELL pristato tris unikalius PILSNER URQUELL alaus pylimo būdus: SWEET, SMOOTH, CRISP. Išsirink sau labiausiai patinkantį!
SWEET. Ko gero, pats neįprasčiausias (tačiau tai tikrai nereiškia, jog neskanus) PILSNER URQUELL alaus pylimo būdas, kuomet taurė pilnai pripilama putomis. Rezultatas – standi, saldi puta ir labai kremiška tekstūra, kai norisi ko nors išskirtinio.
SMOOTH. Populiariausias PILSNER URQUELL pylimo būdas – SMOOTH. Tai puiki kombinacija tarp kartumo ir saldumo, mėgaujantis vienu ar su užkandžiais.
CRISP. Jei norite išsaugoti šviežią alų kuo ilgesnį laiką – rinkitės CRISP PILSNER URQUELL alaus pylimo būdą. Gaivus ir traškus alus juk geriausiai atgaivina, tiesa?
PILSNER URQUELL trimis skirtingais pylimo būdais galima paragauti Vilniaus populiariausiuose PUB’uose: „Gringo“, „Marsas“, „Peronas“ ir „Alaus studija“.
UAB „Eugesta“ | Kibirkšties g. 8, LT-02242, Vilnius, Lietuva | T: +370 5 239 77 39 | E: info@eugesta.lt | Visi kontaktai
©2015. Visos teisės saugomos. Kontaktai