08-01-2016

TRYS UNIKALŪS „PILSNER URQUELL“ ALAUS PYLIMO BŪDAI

PILSNER URQUELL pristato tris unikalius PILSNER URQUELL alaus pylimo būdus: SWEET, SMOOTH, CRISP. Išsirink sau labiausiai patinkantį!

CmnQ9ObWAAErwOz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SWEET. Ko gero, pats neįprasčiausias (tačiau tai tikrai nereiškia, jog neskanus) PILSNER URQUELL alaus pylimo būdas, kuomet taurė pilnai pripilama putomis. Rezultatas – standi, saldi puta ir labai kremiška tekstūra, kai norisi ko nors išskirtinio.

SMOOTH. Populiariausias PILSNER URQUELL pylimo būdas – SMOOTH. Tai puiki kombinacija tarp kartumo ir saldumo, mėgaujantis vienu ar su užkandžiais.

CRISP. Jei norite išsaugoti šviežią alų kuo ilgesnį laiką – rinkitės CRISP PILSNER URQUELL alaus pylimo būdą. Gaivus ir traškus alus juk geriausiai atgaivina, tiesa?

PILSNER URQUELL trimis skirtingais pylimo būdais galima paragauti Vilniaus populiariausiuose PUB’uose: „Gringo“, „Marsas“, „Peronas“ ir „Alaus studija“.